Pîrvulescu a revenit la Pandurii. Stoican e bucuros!

Fostul președinte Eugen Pîrvulescu a revenit de joi la Pandurii, el declarând că mai are vineri o rundă de discuții cu reprezentanți ai administrației locale pentru a parafa înțelegerea finală, luni putând să fie prezent în calitate oficială cu echipa la meciul de la Drobeta Turnu Severin. Antrenorul Flavius Stoican e convins că revenirea lui Pîrvulescu la club asigură un moral bun și asupra jucătorilor săi.

Cei doi nu apucaseră joi decât să schimbe un salut de bun venit, Stoican aducându-și aminte de când evolua la Dinamo și aștepta meciurile cu Pandurii, Pîrvulescu transmițându-i atunci că echipa gorjeană le va face viață grea câinilor roșii, ceea ce se și întâmpla. „Nu am discutat cu domnul Pîrvulescu, știu că e un om de fotbal. Am avut discuții cu dumnealui când eram la echipă, am avut discuții de fotbal, e un om despre care am auzit doar lucruri bune. Mi-am dat seama că își dorește foarte mult ca Pandurii să fie pe prima scenă. Când eram la Dinamo mereu ne spunea «veniți, că o să aveți de suferit». Acum nu am avut o discuție, e bine venit, ne salvăm de la retrogradare”, spune, optimist, Stoican.

„Vedem ce putem face în minutul 90. Trebuie să salvăm echipa de la retrogradare. Nu o salvez eu, o salvează tot jucătorii. Am venit singur, nu am venit nici cu Pique, nici cu Messi, pentru că nu îi putem aduce la Târgu Jiu. Am urmărit jocul echipei și cred că acești băieți, împreună cu Flavius, pot salva echipa. Altfel, trecem la planul B, să vedem cum reușim cât mai repede să revenim pe prima scenă”, a spus Pîrvulescu, care susține că se simte acasă la Târgu Jiu, oraș care i-a oferit foarte multe.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, este cel care a intrat la discuții cu Eugen Pîrvulescu și spune că are încredere că experiența acestuia va putea ajuta Pandurii pentru salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: