Obiectivul Pandurilor: 9 puncte în 4 partide!

Vor să reușească în finalul campionatului ce nu au obținut o primăvară întreagă! Pandurii speră la o victorie în meciul cu Concordia Chiajna pentru a putea juca apoi la victorie și în celelalte partide pe care le mai are de disputat. Antrenorul Flavius Stoican le-a transmis deja elevilor săi obiectivul finalului de campionat. „Dacă noi obținem trei puncte, și moralul va crește. Sunt responsabil să-i țin cu picioarele pe pământ. Minim 9 puncte din următoarele 4 partide. Sper să avem 9 în următoarele 3 partide. Dacă nu luăm punctele acum, sunt șansele mici să ne salvăm. E un meci în care trebuie să facem totul pentru a câștiga. Nu mai mă interesează un meci frumos, pase de poartă sau nu știu ce, vreau doar să câștigăm”, spune Stoican.

Fundașul Cornel Ene e și el de părere că de acum încolo Pandurii au nevoie de toate punctele puse în joc. „Din punctul meu de vedere trebuie să scoatem maximul din aceste meciuri. Trebuie să avem victorii cu Chiajna și Tg Mureș. Presiune pe noi a fost tot timpul, pentru că noi ne-am dorit mereu să câștigăm. Au fost anumite greșeli și s-a văzut ce s-a întâmplat. Acum în ultimele ceasuri trebuie să ne trezim, dacă nu, se va alege praful. Va fi o pată neagră în CV-ul fiecărui jucător și asta va cântări în carierele noastre, ca jucători. E neapărat nevoie să luăm 6 puncte în următoarele două meciuri. Singura opțiune a noastră e victorie cu Chiajna. Pe român până nu-l arde flacăra la deget nu se prea trezește, iar noi, din păcate, am ajuns să ne frigem singuri și sper să ne revenim. Altfel o retrogradare, sper să nu fie cazul, să prindem locul de baraj și acolo să vedem ce se întâmplă. Eu de când am venit am spus că vreau să rămân la Pandurii în continuare, dacă și cei din conducere își doresc lucrul acesta”, spune Ene.

Antrenorul Pandurilor a comentat joi și suspiciunile de blat care există între echipele din prima parte a clasamentului, el menționând că în zona de play-off foamea de puncte e atât de mare încât nimeni nu se gândește la „prostii”.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: