Placă amplasată în fața Stadionului cu numele care a fost dat arenei sportive 

O placă va fi amplasată de către autoritățile locale din Târgu Jiu în fața Stadionului Municipal cu numele care a fost dat arenei sportive. Este vorba de marea campioană olimpică de la maraton, Constantina Diță, care este și cetățean al municipiului Târgu Jiu. 

Primarul municipiului Târgu Jiu a spus că va avea loc, cu această ocazie, și o mică festivitate: „La începutul anului viitor, atunci când vom dezveli și o placă ce va fi amplasată în fața stadionului, va fi o mică festivitate pe care i-o dedicăm doamnei Constantina Diță, singura campioană olimpică provenită din Târgu Jiu, la o probă extrem de importantă la Olimpiadă și cea mai dificilă din atletism:  maratonul. Este modul în care autoritatea publică locală trebuie să respecte performanțele deosebite ale sportivilor care au provenit și au rămas nu numai cu sufletul alături de noi. Constantina Diță este în continuare cetățean al municipiului Târgu Jiu. Ea își are domiciliul în actul de identitate într-un cartier de lângă Piața Centrală“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la o emisiune de la postul Tele 3. 

În ședința festivă a Consiliului Local Târgu Jiu s-a luat hotărârea ca Stadionul din Târgu Jiu să poarte denumirea Constantina Diță.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: