Revelionul persoanelor cu dizabilități 

Centrul de zi „Christian“ din Târgu Jiu pentru persoane cu handicap va relua în acest an organizarea Revelionului persoanelor cu dizabilități. Evenimentul va avea loc în data de 28 de decembrie, de la ora 14.00. 


„Pandemia ne-a făcut să renunțăm la acest eveniment, care a devenit o tradiție. Organizăm acest eveniment pentru beneficiarii centrului, pentru aparținătorii ne-au spus că este unul dintre evenimentele la care vin cu mare bucurie pentru că este singurul la care și ei se pot distra. Este un mod de a ne bucura de momentele frumoase. Îi așteptăm să vină împreună cu aparținătorii“, a spus Daniel Andrei, coordonatorul Centrului de zi. 

Aproximativ 130 de persoane sunt așteptate să participe la acest Revelion special. 

Reprezentanții Centrului „Christian“ caută sponsori pentru a organiza acest eveniment: „Am făcut câteva întâlniri cu colegii pentru a vedea exact cum ne organizăm. Avem nevoie de sprijinim pentru procurarea de alimente și tot ce este necesar pentru a organiza acest eveniment“, a precizat Daniel Andrei.

Programul artistic va fi susținut de doi artiști din rândul persoanelor cu dizabilități: „În cadrul comunității noastre îl avem pe Robert Gavrilescu, un artist îndrăgit, pe care ne bazăm an de an, și, de asemenea, tot din rândul nostru avem o persoană care este pasionată de mixajul muzical și se va ocupa de sonorizare și de muzică“, a mai spus coordonatorul centrului.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: