Plante care atrag energiile pozitive

Oferind prospețime și aer mai pur, există plante care atrag şi energiile pozitive către interior, eliminându-le pe cele negative. Potrivit experților în domeniul plantelor de interior, anumite plante stimulează energiile pozitive și ne oferă o senzație de bunăstare în fiecare zi. Trebuie reținut faptul că aceste plante trebuie să fie vii, ținute în ghiveci și îngrijite corespunzător.

1.   Cactusul

Cactusul este o plantă foarte frumoasă care decorează într-un mod unic spațiul locuinței sau al biroului. Acesta necesită o îngrijire specială și se spune că posedă abilitatea de a alunga dușmanii, intrușii, persoanele rău intenționate sau ipocrite și de a absorbi energia electromagnetică negativă generată de aparatele electrocasnice.

2.   Mentă verde

Pe lângă faptul că prezintă multe beneficii pentru sănătate, menta comună sau verde a fost utilizată din timpuri vechi pentru a apăra împotriva vrăjitoriilor și a invidiei celorlalți. Menta verde este o plantă care îți aduce bunăstare, iar unii cred că cei care au în casă mentă proaspătă atrag prosperitatea economică.

3.   Bambus

Bambusul a devenit o plantă decorativă foarte la modă. Acesta oferă o notă de eleganță sufrageriilor noastre, dar este și foarte populară pentru capacitatea sa de a atrage energiile pozitive. Simbol al apei și al regenerării, bambusul oferă puritate, transparență și viață. Prezența acestei plante în locuințele noastre ne va aduce o senzație de confort și calm, alungând sentimente negative precum invidia.

4.   Iasomie

Iasomia este cunoscută drept planta cuplurilor, deoarece este benefică relațiilor în plan spiritual. Este recomandat să ții această plantă în dormitor sau în camerele în care petreci cel mai mult timp cu partenerul tău. Iasomia atrage energiile pozitive care îți vor consolida relația și creează o atmosferă romantică.

5.   Rozmarin

Rozmarinul oferă numeroase beneficii pentru sănătate, acestea fiind valorificate încă din Antichitate. La nivel spiritual, această plantă atrage dragostea sinceră și fericirea. Chiar dacă o ai deja în ghiveci, poți să mai pui și câteva rămurele în săculeți de pânză pe care să-i plasezi în diferite colțuri ale casei pentru a atrage loialitatea celor din jur.

6.   Cimbrul

Cimbrul a fost folosit încă din timpuri străvechi pentru a îndepărta vibrațiile negative din atmosferă. Acesta este considerat o plantă purificatoare, întrucât combate energiile negative, previne coșmarurile și stimulează încrederea în propria persoană. Cimbrul îți protejează casa și toate persoanele din interiorul ei.

7.   Aloe Vera

Această plantă este folosită în ritualuri menite să alunge ghinionul și invidia, fiind considerată unul dintre cei mai puternici inamici ai vibrațiilor negative. Aloe vera este cunoscută pentru faptul că atrage prosperitatea și energiile pozitive în orice loc al casei în care este poziționată. Multe persoane cred că atunci când planta de aloe vera crește și este plină de viață înseamnă că atrage norocul.

Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: