Planul de reorganizare al CS Pandurii: reduceri masive!

Planul de reorganizare al CS Pandurii a fost depus la instanță în urmă cu câteva zile, iar pe 28 martie au fost convocați creditorii pentru a vota acest plan. Potrivit Planului de reorganizare, clubul  are trei ani la dispoziție pentru a se redresa.

Planul de reorganizare a fost publicat pe site-ul administratorului judiciar Consulting Company. În planul de reorganizare se susține că valorificarea activelor clubului ar aduce mai mulți bani decât declararea falimentului. În fapt, acesta este mesajul documentului: reorganizarea este avantajoasă pentru toate părțile. De asemenea, în plan se arată că vor fi păstrate 70% din actualele locuri de muncă.

Interesant este că Planul prevede cotizații mai mari plătite de membrii asociați, comparativ cu 2016. Astfel, potrivit datelor prezentate, în 2017 se așteaptă să încaseze 6, 2 milioane de lei față de 2, 9 milioane de lei în 2016, sponsorizări de 50 de mii de lei, 320 de mii de lei din bilete și abonamente. De asemenea, Clubul estimează că va mai încasa 4,3 milioane de lei, venituri din exploatare. În total, venituri de peste 10 milioane de lei. La capitolul cheltuieli, cele cu personalul și colaboratorii ajung undeva la 3, 2  milioane de lei față de 18 milioane de lei cât au fost în 2016. Clubul mai estimează și alte tipuri de cheltuieli.

Una peste alta, la finalul anului este preconizat un profit de 2,6 milioane de lei față de pierderea de 13, 3 milioane de lei cât a fost în 2016.  Datoriile pe 2016 ajung la 19, 5 milioane de lei.

Planul de reorganizare poate fi consultat aici.

Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: