Cupa României la box feminin, adusă în Gorj

Competiţia „Cupa României” la box feminin, desfăşurată săptămâna trecută, la Râmnicu Sărat, a adus noi medalii pentru sportivele din Gorj. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a participat cu cinci sportive, patru dintre acestea obţinând medalii. Elevele antrenorilor Ninel şi Leontina Geică au reuşit să aducă în Gorj trofeul „Cupa României”, două medalii de aur şi două medalii de bronz. Şi de această dată, gorjeanca Ana Roxana Pătraşcu a reuşit să câştige un nou titlu de campioană, la categoria 69 kg, senioare. În semifinale a trecut prin abandon, în prima repriză, de sportiva Alina Nedelea de la CSM Târgovişte, iar finala a câştigat-o după abandonul sportivei de la CS Zalău, Marta Dobrai.

Medalie de aur a obţinut şi Ana Maria Bocean la categoria 63 kg, junioare. Aceasta a câştigat în semifinale prin abandon în repriza a doua al sportivei Andra Creţu de la CSM Roman, iar finala a câştigat-o tot prin abandon în prima repriză al sportivei Ştefania Ionescu de la CS Târgovişte. Medalii de bronz au fost obţinute de Ionela Loredana Tineanu, la categoria 60 de kilograme junioare, şi Elena Valentina Biţă, la categoria 57 de kilograme senioare.

Antrenorii Ninel şi Leontiona Geică se declară mulţumiţi de rezultatele gorjencelor. „A fost o competiţie la care au participat 114 sportive de la majoritatea cluburilor din ţară. A fost greu, dar am reuşit să aducem la Gorj trofeul „Cupa României” şi patru medalii. Ne bucurăm pentru performanţa fetelor şi mulţumim conducerii clubului, domnului director Mihai Prunariu”, a spus antrenorul Ninel Geică.

Galerie foto


Vizualizări: 1,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: