Au avizat planul de reorganizare al clubului Pandurii

 Acţionarii de la Pandurii au avizat planul de reorganizare al clubului sportiv. Joi, 9 martie, membrii asociaţi se vor reuni pentru a anunţa sumele cu care vor contribui în acest an pentru susţinerea echipei de fotbal. În momentul de faţă, se cunosc doar fondurile ce vor fi alocate de Consiliul Judeţean. Complexul Energetic Oltenia, USMO, Primăria Târgu Jiu şi Artego au cerut termen de gândire. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, speră ca lucrurile să se mişte repede întrucât trebuie depus dosarul de licenţiere.

Fiecare dintre membrii asociaţi va veni, joi, cu o propunere de buget pentru Pandurii. Asta după ce săptămâna trecută s-a avizat planul de reorganizare. „Am avizat planul de reorganizare, plan care va fi depus la judecătorul sindic, urmând ca acesta să se pronunţe printr-o hotărâre, în următoarea perioadă. A rămas să ne întâlnim din nou, joi, pentru ca fiecare dintre membrii asociaţi să vină cu o propunere de buget. Din punctul de vedere al Consiliului Judeţean, am spus clar că vom finanţa din nou, cu aceeaşi sumă care a fost prinsă şi în bugetul anului 2016, pentru funcţionarea în condiţii bune a clubului de copii şi juniori”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

 Cu cât contribuie fiecare

Ceilalţi au cerut timp de gândire. „Primăria, USMO, CEO şi Artego au cerut un timp de gândire pentru a prezenta organelor de conducere propunerea şi solicitarea administratorului judiciar şi administratorului special pentru a întocmi bugetul de funcţionare pentru anul 2017 al Clubului Sportiv Pandurii. Trebuie întocmit bugetul pentru depunerea dosarului de licenţiere pentru sezonul 2017/2018 şi nu trebuie să întârziem. Trebuie să ştim exact o poziţie clară a celorlalţi membrii asociaţi ai Clubului Pandurii”, a mai declarat Cosmin Popescu.

Contribuţia Consiliului Judeţean va fi de 500.000 de lei. „Personal, aş conta pe toţi asociaţii cu cel puţin sumele prevăzute pentru funcţionare anul trecut. Să nu uităm că şi Complexul Energetic Oltenia, anul trecut, a prevăzut suma de 800.000 de lei, bani care au ajutat echipa să treacă de această perioadă dificilă. Sper ca, de data aceasta, Adunarea Generală a Acţionarilor, Consiliul de Supraveghere, Ministerul Energiei să acorde clubului cel puţin acea sumă, prevăzută în protocolul de funcţionare în anul 2016”, spune Cosmin Popescu. 

Vizualizări: 1,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: