Plouă prin acoperișul Casei de Cultură. Autoritățile caută bani

Casa de Cultură continuă să se degradeze sub privirele neputincioase ale autorităților. Primăria Târgu Jiu a reușit să obțină clădirea, dar acum nu poate interveni asupra acesteia. Cum bugetul nu a fost aprobat, lucrările de reabilitare a Casei de Cultură mai așteaptă. De 4 milioane de euro au nevoie autoritățile să modernizeze clădirea.

Primarul Marcel Romanescu a transmis că va propune realizarea unor lucrări la acoperiș din bugetul local imediat după ce va fi aprobat. Își dorește să stopeze ruinarea clădirii pentru că, în prezent, plouă prin acoperiș. Fonduri pentru reabilitarea Casei de Cultură au fost solicitate de la Ministerul Dezvoltării și de la Compania Națională de Investiții.

“Am fost la Ministerul Dezvoltării. Casa de Cultură este depusă la CNI. Sunt șanse foarte mari să primim această finanțare în cursul anului 2019. Am ținut în mod deosebit ca, în bugetul pentru anul 2019, să includem o parte din finanțare de la bugetul local pentru rezolvarea problemelor la acoperiș ca să nu mai plouă în ea, să nu se degradeze. Toate lucrările le vom face treptat în funcție de cum vor veni banii de la CNI sau de la Ministerul Dezvoltării”, a explicat, la Gorj TV, primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: