PNL a pierdut procente, pe fondul guvernării, spune Iordache

Alegerile parlamentare s-au încheiat, însă scorul obținut de partidele politice este tot mai discutat în spațiul public. La Gorj, Partidul Social Democrat a fost pe primul loc, urmat de PNL la o distanță de câteva procente. Candidatul pentru funcția de senator din partea PNL Gorj, Ion Iordache, crede să poate obține această funcție. La Senat, Partidul Național Liberal are 26,34%, peste media pe țară.

Atât la nivel local, cât și la nivel național, Partidul Național a mai pierdut din procente, cel puțin asta s-a văzut în urma scrutinului de duminică. Ion Iordache crede că măsurile luate de Guvernul României în această pandemie de coronavirus au condus la o scădere în procente, cel puțin la Târgu Jiu. Tot acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut.

”Rezultatul nu este atât de mare, dar este unul bun, peste media națională. După calculele noastre avem un mandat de senator și unul de deputat. Nu am făcut încă o evaluare a situației să vedem ce s-a întâmplat. Probabil că pe fondul guvernării care a făcut ca foarte mulți oameni să fie nemulțumiți de măsurile luate, s-au răsfrânt și asupra organizației noastre. Le mulțumesc tuturor celor care au votat echipa mea și celor care m-au susținut”, a spus Ion Iordache.

Vizualizări: 4,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: