Poarta aceste costume de baie si vei fi o aparitie ravisanta la malul marii!

Suntem in miezul verii, asa ca subiectul costumelor de baie este in continuare foarte actual printre reprezentantele sexului frumos. Toate femeile isi doresc sa arate impecabil in outfit-ul pentru plaja, asa ca se pregatesc din timp cu cele mai tari modele, le sorteaza si le analizeaza, pana obtin tinuta perfecta. Nu poti spune niciodata ca ai prea multe costume de baie, mai ales ca acest accesoriu vedeta al sezonului estival iti poate da o stare de spirit infinit mai buna decat orice altceva. Imagineaza-ti ca te relaxezi deja pe un sezlong, cu un cocktail in mana si ca porti cele mai sexy costume de baie care s-au creat vreodata. Vrei sa stii ce modele nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba in aceasta vara? Magazinul online Just4Girls.ro ti-a pregatit o colectie impresionanta cu care sa te surprinda!

Fii o felina sexy cu animal print

Declarat cel mai indragit print al tuturor timpurilor, animal print-ul s-a impus de cateva sezoane si in colectiile de costume de baie prezentate de cei mai mari designeri de pe scena internationala. Dincolo de faptul ca e elementul-simbol al femeii puternice si independente, acest print confera personalitate oricarei tinute. Daca iti place sa porti modele "salbatice" si pline de atitudine, alege un deux-pieces provocator, care sa iti contureze formele apetisante si sa ii puna pe jar pe admiratorii tai. Fie ca esti la malul marii, fie ca te relaxezi la piscina, modelul animal print in nuante de alb si negru iti va insufla acea incredere de care ai nevoie pentru a cuceri.

Albul rafinat e noul "negru"

Daca pana acum ai evitat sa porti alb in tinutele lejere de vara de dragul negrului, vara aceasta, indrazneste sa fii diferita pe plaja si sa porti costume de baie all white. Indreapta-ti atentia catre modele cu volanase, barete, curele si accesorii stralucitoare, daca vrei ca imaginea ta de diva sofisticata sa fie usor reperata in randul barbatilor. Dincolo de faptul ca albul contrasteaza perfect cu pielea ciocolatie si cu albastrul marii, aceasta nuanta romantica iti va oferi un plus de gingasie si delicatete. Combina intotdeauna costume de baie albe cu o palarie supradimensionata de paie sau cu un pareo din voal alb si vei obtine un look angelic si plin de farmec.

Fii o aparitie vibranta cu accente neon

Culorile neon nu se poarta de ieri, de azi, insa in aceasta vara sunt obligatorii pentru tinutele estivale, mai ales daca vorbim de costume de baie ce pot fi purtate atat la plaja, cat si la petrecerile de la malul marii. Opteaza pentru modelele cu tendinta sporty, in special daca ai un trup bine lucrat si cauta culorile care te avantajeaza, cum ar fi rozul neon sau verdele neon. De asemenea, mixul de doua culori neon este la fel de cautat, mai ales daca vorbim de costume de baie indraznete si nonconformiste, a caror scop este sa atraga atentia chiar si din largul marii.

Orice model de costume de baie ai alege pentru vara lui 2019, fii sigura ca iti va pune in evidenta silueta si te va face sa te simti ca o adevarata sirena contemporana. Descopera colectia de costume de baie de la Just4Girls si alege-ti piesele preferate ale sezonului!

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: