Samsung Galaxy Fold, în magazine în septembrie

Mult aşteptatul Samsung pliabil va apărea pe piaţă în această toamnă. Sud-coreenii au reparat problemele lui Galaxy Fold, iar primul telefon pliabil din istoria Samsung urmează să ajungă în magazine  în luna septembrie. Prețul prevăzut inițial este de peste 2000 de euro, relatează GadgetReport.ro.

Prevăzut să fie disponibil pe piață din luna mai,  lansarea telefonului a fost amânată de sud-coreeni după ce testele făcute de bloggeri şi jurnalişti au relevat faptul că acesta are probleme semnificative.

Între timp, telefonul de 2000 de euro al sud-coreenilor a fost în primul rând ,,sigilat’’ pentru ca praful și impuritățile să nu mai poată intra, pe la balamale, sub ecran. În al doilea rând, Samsung pare să fi găsit o soluție pentru ca ecranul protector să nu mai poată fi scos și, astfel, display-ul pliabil să nu mai sufere problemele semnalate de jurnaliștii care au testat prima versiune a Galaxy Fold.

Dincolo de ecranul revoluționar, Galaxy Fold include un chipset AP 7nm 64-bit Octa-core Snapdragon 855 și 12 GB de memorie RAM, alături de un spațiu de stocare de 512 GB. Telefonul are un scaner de amprente aflat pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință.

Telefonul include două baterii, de 4380 mAh, cu încărcare rapidă și wireless. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.

Samsung afirmă că Galaxy Fold a fost gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.

România se va afla pe lista primelor țări în care telefonul Galaxy Fold va fi disponibil, alături de SUA, Coreea de Sud, Marea Britanie, Franța, Germania și alte 10 țări.

Cei care vor cumpăra telefonul vor primi gratuit căștile Galaxy Buds, o husă specială din Kevlar și un an de garanție pentru orice probleme, inclusiv căzături, prin Samsung Care+. Samsung Galaxy Fold va fi oferit în versiunile de culoare Martian Green, Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black.

Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: