Un nou brand la Shopping City Târgu Jiu

Brandul GRID a deschis vineri un magazin în Shopping City Târgu Jiu, oferind pasionaților modei street style o gamă variată de articole sport cool. Printre modelele consacrate disponibile în magazinul din Târgu Jiu se numără Jordan, ADIDAS Originals, Nike, Puma, New Balance, Reebok, Converse, New Era, Tommy Hilfiger.

„Deschiderea magazinului din Târgu Jiu vine ca o completare firească a dezvoltării brandului GRID pe piața din România, extinderea rețelei de magazine reprezentând o parte importantă a strategiei noastre. Studiind piața din Târgu Jiu, am descoperit că era nevoie de un magazin de nișă, cu itemuri de calitate, de la branduri sport recunoscute la nivel internațional, care să îi încurajeze pe locuitorii orașului să dedice mai mult timp mișcării și sportului”, a declarat ownerul Nicolae Popa.

Iubitorii de sneakerși din Târgu Jiu sunt așteptați în locația dedicată exclusiv nevoilor și pasiunilor lor în materie de look street style, putând opta pentru modele diverse, de la designuri care se remarcă prin avangardism la modele clasice cu iz retro, de la culori trăsnite până la „all white” sau „all black”. Toate, însă, se deosebesc prin calitate, durabilitate și confort. Iar pentru un outfit complet, GRID îți pune la dispoziție o varietate de itemuri vestimentare sporty ideale pentru un look urban senzațional.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 5 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău și Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: