Poli Iaşi-Pandurii, finală pentru salvare

Pandurii Târgu Jiu joacă următoarele şase meciuri rămase în Liga 1 cu sabia deasupra capului. Elevii lui Flavius Stoican nu trebuie să mai facă paşi greşiţi pentru a spera la supravieţuirea în primul eşalon fotbalistic. De partea cealaltă, moldovenii sunt convinşi că vor înscrie multe goluri în poarta gorjenilor.

Joc capital la Iaşi. Pandurii e pe loc retrogradabil, după victoria Concordiei, aşa că va trebui să obţină cel puţin un punct la partida de luni cu Poli. „Am întâlnit Iaşiul de două ori, aşa că am văzut ce forţă au. Am jucat bine contra lor la ultima partidă, am ţinut ritmul cu o echipă bună a campionatului. Noi trebuie să marcăm atunci când avem ocazia. Poli Iaşi are jucători de valoare, jucători care pot face diferenţa. Rămâne să vedem dacă ne ridicăm la nivelul adversarului. Eu le dau jucătorilor încredere, şansa de a juca, depinde doar de ei dacă vor rămâne în primul 11. Erico va fi 100% titular. Laurenţiu Popescu va fi şi el titular. Chiar dacă a luat acele trei goluri la ultima partidă, el nu a fost vinovat”, a declarat Flavius Stoican. Antrenorul s-ar mulţumi şi cu un punct smuls de la ieşeni. „Orice punct contează, e bun şi egalul, dar ideal ar fi să ne impunem. Este destul de greu, dar nu imposibil. Contează să facem un meci bun”, susţine Stoican.

Ne-au pus gând rău!

Neînvinsă de nouă meciuri, CSM Poli Iaşi vrea cele trei puncte puse în joc în faţa gorjenilor, cu care au remizat de două ori în acest an. Antrenorul Eugen Neagoe este convins că elevii săi vor marca în poarta Pandurilor, şi nu un gol, ci mai multe. „Ne aflăm în faţa unui meci foarte important şi vom face totul pentru a câştiga cele trei puncte. Traversăm o perioadă bună, nu am pierdut în ultimele nouă meciuri şi ne dorim să continuăm această serie. Sperăm să câştigăm acest al zecelea joc, altă variantă nu avem. În ultimele trei partide nu am marcat, deşi am avut ocazii. Sunt convins că vom înscrie cu Pandurii, şi nu unul, ci mai multe goluri”, a declarat antrenorul Eugen Neagoe, citat de prosport.ro.

Preşedintele Poli Iaşi, Florin Prunea, nu concepe decât victoria în meciul cu Pandurii. „Întâlnim o echipă bună, cu jucători tineri, care vor să se afirme. Dacă nu joci, Pandurii îţi poate pune probleme. Sigur, ei vin să-şi joace la Iaşi poate ultima şansă de a mai rămâne în Liga 1. Pentru ei, salvarea de la retrogradare înseamnă o minune şi îşi joacă şansa în fiecare meci. Noi nu avem voie să facem niciun pas greşit, cele trei puncte sunt foarte importante. Sperăm să spargem gheaţa, să marcăm după trei remize albe şi să câştigăm acest joc, pentru a rămâne pe locul 7. Suntem în grafic, ocupăm locul 7 şi ne vom bate în continuare pentru această poziţie”, a declarat Prunea.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: