Poliția Gorj caută 9 șefi de post

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de șef de post în nouă comune din județ. Este vorba de posturile de poliție din Jupânești, Țânțăreni, Crasna, Samarinești, Căpreni, Logrești, Stejari, Stoina și Berlești. Examenele vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie, la sediul IPJ Gorj.

Recrutarea este din sursă internă. Candidații trebuie să fie agenți de poliție cu cel puțin doi ani vechime în MAI, care nu sunt cercetați disciplinar și care au obținut calificativul de cel puțin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Dosarele de concurs se depun electronic, până pe data de 13 august, ora 16.00. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Primul examen are loc pe data de 23 septembrie.

Ministrul de Interne vrea ca posturile de conducere din poliție să nu mai fie ocupate de „împuterniciți”, adică de persoane desemnate fără concurs. Lucian Bode dorește „management predictibil stabil” în toate structurile MAI, în prezent peste 30% din posturile de conducere fiind deținute de împuterniciți.

Vizualizări: 7,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: