Polițiști înjurați în timpul unei intervenții la Stănești

Acțiune de amploare duminică pe raza comunei Stănești din Județul Gorj, acolo unde mai mulți indivizi au agresat verbal doi polițiști. Imagini cu incidentul au apărut pe paginile de socializare, unde doi indivizi la bustul gol înjură polițiștii care aveau îndreptate pistoalele spre ei.

În primă fază a fost un apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.  

Pe imagini se văd doi indivizi solizi, o femeie care ba încearcă să îi calmeze, ba țipă la polițiști, și încă un bărbat supraponderal, care comenta.

Polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirectionate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

"În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine", a transmis IPJ Gorj duminică, în jurul orei 19.30.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

"Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți", a precizat Poliția. (A.A.)

actualizare, ora 23,20: A fost prins și al doilea bărbat. Este tot din Buzău și are 28 de ani. Cei doi au fost audiați, cazul fiind preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

VIDEO cu limbaj licențios, aici

Vizualizări: 4,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: