Vancea, cea mai sexy concurentă de la Exatlon

Gorjeanca Roxana Vancea este noua concurentă de la Exatlon, făcând parte din echipa Faimoşilor. Telespectatorii Kanal D au avut ocazia să o vadă pe Roxana Vancea intrând în echipa Faimoşilor în competiţia din Republica Dominicană.

Roxana Vancea a fost primită cu aplauze de coechipierii săi. Faimoasa gorjeancă a mărturisit faptul că „se hrăneşte cu provocări” şi este pregătită să facă parte din echipa Faimoşilor. „E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Ştiu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a spus Roxana Vancea.

Tânăra a spus în cadrul emisiunii şi care este legătura ei cu sportul. „Sunt antrenor de fitness, am terminat o facultate de profil în Bucureşti, pentru asta am venit la Bucureşti, de la Târgu Jiu. Fac sport din burta mamei, iubesc sportul”, a spus Vancea, menţionând că sportul ei preferat este atletismul. Gorjeanca este considerată de unii colegi ca fiind cea mai sexy concurentă. „Băieţii sunt daţi pe spate”, a remarcat o concurentă.

Exatlon România este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Spre deosebire de formatul american al show-ului Survivor, în versiunea turcă există modificări majore când vine vorba de modul în care se joacă, cum sunt eliminaţi concurenţii şi cum este câştigat jocul.

Marele câştigător va intra în posesia premiului final de 100.000 de Euro. Filmările au loc în oraşul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Vizualizări: 1,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: