Polițistul care a împușcat un câine, pus sub control judiciar

După ce a petrecut o noapte în spatele gratiilor, un polițist din cadrul IPJ Gorj a fost plasat sub control judiciar. El este cercetat pentru pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă letală fără drept și schingiuirea animalelor.

El ar fi împușcat un câine cu o armă de vânătoare după ce patrupedul ar fi sărit gardul și i-ar fi intrat în curte. Polițistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Procurorii au transmis cum s-a petrecut incidentul: "Din interiorul curţii imobilului unde domiciliază suspectul MNC, s-a auzit un foc de armă şi, după puţin timp, a fost observat un exemplar canin rănit, care a sărit gardul proprietăţii şi s-a adăpostit într-un canal pluvial situat la o distanţa de aproximativ 5 metri. Exemplarul canin a fost identificat în viaţă, prezentând orificii circulare de penetrare la nivelul craniului, motiv pentru care a fost ridicat de medicul veterinar al Circumscripţiei Băleşti şi transportat la un cabinet veterinar din mun. Tg-Jiu, Jud. Gorj, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: