Pompierii din Târgu Jiu s-au mutat în "casă nouă"

Au fost finalizate lucrările la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Clădirea a intrat în șantier în vara anului 2018, iar, astăzi, pompierii s-au mutat în "casă" nouă. Valoarea investiției este de 6,5 milioane de lei și include și dotări de ultimă generație.

"În luna mai a anului 2018, institutia noastră a reușit să demareze un proiect având ca obiect execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Mansardare și modernizare Pavilion administrativ la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj.

În acest an, Ziua Pompierilor din România, pe lângă alte activități programate a venit pentru noi și cu mutarea în noul sediu al inspectoratului, o clădire complet reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație", a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, creându-se astfel noi spații necesare activităților curente și pregătirii personalului pentru intervenție.

Lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii august a acestui an.

Sediul în care își desfășoară activitatea Secția de Pompieri Turceni urmează, de asemenea, să fie modernizat, iar pompierii din Novaci vor fi mutați în altă clădire.

Galerie foto






Vizualizări: 2,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: