Ponta - de partea lui Dragnea! Dragnea – de partea lui Ponta

Victor Ponta ar urma să fie nominalizat luni oficial pentru șefia Camerei Deputaților de către PSD, o ședință importantă urmând să aibă loc la partid în acest sens, o asemenea funcție permițându-i fostului premier nu doar să revină în centrul atenției opiniei publice, ci și să se implice din nou în campania electorală a formațiunii politice pe care a și condus-o până anul trecut.

Deputatul de Târgu Jiu a început deja să colinde țara alături de Liviu Dragnea chiar înainte de a deveni președinte al Camerei Deputaților, la sfârșitul săptămânii trecute el fiind prezent la Slatina și Craiova, după ce, anterior, participase la lansarea candidaților de la Târgu Jiu ai PSD Gorj. Fostul premier pare destul de sigur pe victoria partidului său în alegerile de peste o lună și, în acest context, crede că Liviu Dragnea ar trebui să rămână în fruntea partidului, în ciuda problemelor pe care le are după condamnarea în dosarul Referendumului, Ponta, la rândul său, fiind inculpat în dosarul ”Turceni – Rovinari”.
„Dacă domnul Dragnea va câştiga alegerile, trebuie să rămână în continuare (în fruntea PSD - n.r.) să le câştige şi pe cele parlamentare, dacă nu le câştigă, atunci, cu mine, cu toţi ceilalţi, ne gândim pe cine să punem în fruntea partidului, nu pe mine, care să câştige alegerile parlamentare”, a spus Ponta, care, cel puțin oficial, a dat de înțeles că nu și-ar dori o revenire în fruntea PSD.
Asta cel puțin până la toamnă, când scorul electoral din noiembrie va arăta cine trebuie să conducă partidul fondat de Ion Iliescu. „Cred că o să câştigăm aceste alegeri locale, este foarte greu de dat un răspuns ca şi procent. Dar cred că vom avea un vot politic consistent care se va vedea în consiliile judeţene şi în cele locale. Cred că vom avea un număr de primari mai mare decât avem acum şi cred că vom avea şi ceva municipii importante în plus faţă de ce avem acum”, a declarat și Liviu Dragnea la întâlnirea de la Craiova, o eventuală adeverire a vorbelor sale asigurându-i rămânerea în fruntea partidului cel puțin până în toamnă.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: