Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Campanie originală la PRM Târgu Jiu

Peremiştii gorjeni speră să strângă peste 4500 de semnături de la târgujieni pentru două proiecte pe care le-au înregistrat deja la Primăria Târgu-Jiu, în a treia zi de Paşti. Semnăturile vor fi strânse în campania electorală.

Campania PRM Gorj constă în principal în strângerea de semnături de la târgujieni, în vederea aprobării în Consiliul Local a celor două proiecte propuse. Iniţiativele constau în reducerea preţului apei potabile şi canalizării menajere, dar şi a tarifelor la taxe şi impozite. Peremiştii se mulţumesc şi cu faptul că pe masa consilierilor locali vor ajunge cele două proiecte ale lor, chiar dacă nu vor reuşi să atingă pragul electoral. „Partidul România Mare a înregistrat, la Primăria Târgu-Jiu, două proiecte de iniţiativă cetăţenească unicat în judeţul Gorj. Primul prevede reducerea taxelor şi impozitelor pe locuinţe rezidenţiale şi anexe, la limita prevăzută de lege, iar al doilea prevede reducerea taxei de apă şi canal la 50%. Ne trebuie un număr de 4500 de semnături pe care le vom strânge în campania electorală şi le vom depune la Primăria Municipiului Târgu-Jiu”, a declarat candidatul PRM, Sorin Torop. Grupul-ţintă al campaniei PRM Gorj este tineretul. În acelaşi timp, pe perioada campaniei electorale, PRM Gorj va încerca să „reînvie” şi să reconstituie organizaţii locale.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: