Ponta ar putea pleca din PSD: Dragnea e singur, ceilalti aplauda!

Victor Ponta a spus ca Dragnea are dreptate cand il contrazice, guvernul nu are patru piloti, cum a spus fostul premier, ci unul singur, pe Dragnea. ”Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa.Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD.”, a declarat Ponta.

Fostul președinte al PSD a lăsat să se înțeleagă că e posibil să plece din partidul pe care l-a condus, iar totul va fi lămurit în perioada următoare. ”Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat.”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

”O să mă cert cu partidul meu, cu Guvernul meu care nu au făcut nimic să salveze județul Gorj, chiar n-au făcut nimic, sper să facă de acum încolo”, a mai spus fostul premier.

Vizualizări: 2,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: