Ponta, audiat la DNA: Poate o să-mi aducă noroc

Update:  La ieşirea din sediul DNA, Ponta  declarat că a fost întrebat de procurori dacă se simte ameninţat de afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui: „Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea, am stat cu avocaţii pe hol. (...) M-au întrebat (procurorii - n.r.) un singur lucru: dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulţumit”.

Întrebat dacă mărturia sa ar putea complica situaţia juridică a lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns: „Chiar nu i-am făcut nimic. De ce tot minte despre mine şi mă şi enervează degeaba? Nu ştiu de ce minte, cred că din prostie”.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal Liviu Dragnea. „Poate o să-mi aducă noroc, că aţi văzut că martorii în dosarul ăsta, unul e şef la ANCOM, unul e ministru de Finanţe”, a spus Ponta la sosirea la DNA, făcând referire la Sorin Grindeanu şi Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă îşi doreşte o funcţie, Ponta a declarat: „De la Daddy, nimic!”.

Vizualizări: 1,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: