Ponta explică de ce energetica românească „moare pe prostia noastră”

Fostul premier Victor Ponta a explicat ieri într-o postare pe contul său de Facebook despre cum va ajunge România în câțiva ani să importe masiv energie electrică din Ungaria, în timp ce doi dintre producătorii tradiționali autohtoni, complexurile energetice Oltenia și Hunedoara, vor fi pe butuci.

În comentariul său, deputatul de Gorj felicită Ungaria, dar și pe premierul Viktor Orban pentru că țara vecină a obținut acceptul Comisiei Europene pentru a construi două reactoare nucleare cu tehnologie din Rusia. Între timp, România nu mai mișcă un pai în această direcție la Cernavodă, combinatul de apă grea de la Severin a intrat în faliment, iar Ponta e tot mai convins că actualul Guvern PSD va avea la fel de multe realizări ca și cel al tehnocraților în domeniul energetic.

Fostul premier e convins că de data aceasta nu vor mai fi acțiuni de protest în stradă, iar vecinii unguri merită sincere felicitări pentru viitoarele reactoare nucleare. „Fac pariu că toți cei care protestau să nu punem în pericol țara cu cianuri sau gaze de șist, acum nu se vor mai strânge nici la Cluj, nici la Sibiu - prietenul Soroș o știi de ce? Acum îmi dați dreptate că merită felicitați și Ungaria și Viktor Orban?!? Faptul că noi murim pe prostia noastră nu e treaba lor! Iar Propaganda Securistă din România (cea care ne înjură că facem proiecte cu China) a mai obținut o victorie - contra românilor bineînțeles! Ghinion!”, mai arată Ponta.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: