Dian Popescu: Cârciumaru a semnat pentru susţinerea lui Ciurel

Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, spune că Laurenţiu Ciurel a obţinut o hârtie de la PSD prin care este susţinut pentru funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia. Florin Cârciumaru o dă cotită, nici nu confirmă, dar nici nu infirmă declaraţia lui Dian Popescu. Liderul ALDE îi cere preşedintelui PSD Gorj să iasă public şi să spună că nu-l susţine pe Ciurel, în cazul în care nu recunoaşte că i-a semnat o hârtie în acest sens. Surse politice susţin că Florin Cârciumaru joacă la mai multe capete vizavi de persoana favorită pentru funcţia de manager al CEO.

 Dian Popescu a luat atitudine, după ce în ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora ar face demersuri la Bucureşti pentru susţinerea lui Laurenţiu Ciurel la funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia. Dian Popescu susţine că liderul PSD Gorj este cel care a semnat o hârtie pentru revenirea lui Ciurel. „Ciurel are o hârtie de la PSD, semnată şi ştampilată, în care spune foarte clar că organizaţia de la Gorj îl susţine pentru funcţia de manager al CE Oltenia. Ştiu clar că Laurenţiu Ciurel are o hârtie semnată de PSD. Aşa că nu are nevoie de susţinerea mea pentru a ajunge manager la CEO şi nici nu l-aş susţine. Am vrut să lămurim lucrurile pentru că s-a spus că l-aş susţine eu pe Ciurel”, a declarat Dian Popescu, liderul ALDE Gorj.

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, nu confirmă, dar nici nu infirmă spusele lui Dian Popescu. „Noi nu putem să spunem că-l susţinem pe domnul Ciurel sau că-l susţinem pe domnul Boza. Eu îmi menţin declaraţia, potrivit căreia Organizaţia PSD Gorj susţine omul pe care-l stabileşte ministerul Energiei, pentru că responsabilitatea este a statului, prin acest minister. Noi nu avem decât să sprijinim omul desemnat de conducerea ministerului. Că va fi domnul Ciurel, că va fi domnul Boza ori alt manager, noi, ca organizaţie, din punct de vedere politic, trebuie să-l susţinem pe acest om şi echipa lui”, a declarat Florin Cârciumaru.

Surse politice susţin că liderul PSD Gorj joacă la mai multe capete, pe de o parte semnează hârtii pentru susţinerea lui Ciurel, iar pe de altă parte face lobby pentru Boza, la Bucureşti. 

SOLICITARE

Dian Popescu îi cere lui Florin Cârciumaru să iasă public şi să lămurească lucrurile vizavi de susţinerea lui Ciurel. Dian Popescu vrea ca el să nu mai fie implicat în această problemă. „Dacă nu e aşa, PSD Gorj să iasă public şi să spună că nu-l susţin pe Ciurel. Ei ar trebui să clarifice situaţia cu Ciurel, eu nu am niciun amestec. Eu am spus că nu-l susţin pe Ciurel şi ar trebui să facă şi Florin Cârciumaru la fel. Vreau să mai spun că n-am fost niciodată la Bucureşti, cu Ciurel. Chestiunea cu susţinerea mea pentru Ciurel a fost lansată de Iriza”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 2,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: