Ponta, întrebat dacă se întoarce în PSD: "Nu dacă, ci când"

Întrebat dacă se va întoarce în PSD dacă Liviu Dragnea nu va mai conduce acest partid, Ponta a răspuns: “Nu dacă, ci când. Nu ştiu când pleacă, sincer, în cel mai rău caz va pleca în ianuarie 2021, ceea ce ar fi păcat pentru PSD şi pentru România. Oricând PSD va avea o conducere care să se reîntoarcă la ceea ce am învăţat noi când am intrat în PSD, sigur că discutăm toţi cu ei”.

Ponta a afirmat că îşi doreşte ca PSD să se trezească, dar crede că acest lucru se va întâmpla după alegerile parlamentare din 2020, când partidul va înregistra cel mai slab scor din istoria sa.

“Aş vrea să nu se treazească în ianuarie 2021 cu cel mai slab scor din istoria sa. Am fost în PSD şi în 2007, când a luat 23 la sută la europarlamentare, şef de campanie domnul Dragnea. Altfel are mână bună, şi pe Geoană şi pe mine ne-a scos preşedinţi. Probabil acum dacă candidează domnia sa o să iasă în sfârşit. O să iasă din primul tur. Mi-aş dori ca lucrurile să se schimbe în bine în ceea ce priveşte conducerea PSD”, a precizat fostul premier.

Ponta a mai susţinut că PSD este partidul care readuce România în epoca medievală şi care face din toată România un Teleorman.

Miercuri, Victor Ponta a racolat doi parlamentari PSD – Gabriela Podașcă și Mircea Titus Dobre, după ce marți plecaseră deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu.

Vizualizări: 3,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: