Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Portofel cu bani si carduri, găsit de un polițist din Gorj

Gest de omenie facut de un agent de poliție din Târgu Jiu. Acesta a găsit un portofel plin cu bani, carduri si documente in timp ce mergea spre casă. Si-a anuntat imediat colegii care au reușit să dea de urma celui care pierduse portofelul. Era o tânără din comuna gorjeana Borăscu.

"În seara zilei de 7 martie, agent șef adjunct de poliție Străjer Ionuț, din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a observat un portofel căzut pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiu. În portofel se aflau suma de 200 de euro, 517 lei, documente de identitate și mai multe carduri", a transmis IPJ Gorj.

La scurt timp, poliţiştii au identificat proprietara portofelului, o tânără din comuna Borăscu, care s-a prezentat la sediul IPJ Gorj, unde polițistul i-a înmânat portofelul.

Vizualizări: 3,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: