Portofel găsit la Rânca

La sediul Postului de Jandarmi Montani Rânca s-a prezentat o persoană din Braşov care, în timp ce se plimba în zona telescaunului din Rânca, a găsit un portofel care conţinea carduri şi sumele de 1100 lei şi 35 euro.

"Jandarmii montani au preluat portofelul cu bunurile din el şi au demarat acţiunea de identificare a proprietarului. Au informat prin intermediul unei aplicaţii electronice cabanierii să identifice proprietarul dacă se mai află în zona montană, au accesat contul de socializare al persoanei al cărei nume era trecut în carduri, lăsând un mesaj ca acesta să se prezinte să ridice portofelul cu bunurile.

Urmare a activităţilor desfăşurate, după aproximativ 3 ore la sediul Postului Montan de Jandarmi s-a prezentat o persoană de 31 ani, domiciliată în comuna Livezile din judeţul Mehedinţi, care, după ce i s-a stabilit identitatea, a transmis exact conţinutul portofelului, acesta intrând în posesia bunului pierdut", a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

IJJ recomandă persoanelor să acorde o atenţie sporită bunurilor personale, în special portofele care pot conţine bani, dar şi acte care conţin date cu caracter personal.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: