Cât de beat s-a urcat la volan. Biciclist în șanț!

În noaptea de 13/14 septembrie, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbunești au depistat în trafic un localnic de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 661, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului, transmite IPJ Gorj.

Probleme a avut sâmbătă și un bărbat de 59 de ani, din localitatea Strehaia, județul Mehedinţi, care a declarat că a căzut de pe o bicicletă, suferind leziuni.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp bărbatul se deplasa cu bicicleta, pe un drum pietruit, neîncadrat în categoria drumurilor publice, într-un  moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta în şanţ. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a comunicat IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: