Povestea americană a lui Michelle Obama, pe placul românilor. E cea mai citită carte!

Cartea lui Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a SUA, este cel mai bine vândută în lume, dar și în România. „Becoming”, tradusă „Povestea mea” în română, a apărut în 2018 la Editura Litera. A beneficiat de o promovare intensă și a avut succes, în România fiind cea mai cumpărată carte.

Editura Litera tipărește al treilea tiraj al cărții lui Michelle Obama, având un tiraj cumulat de 5 milioane de exemplare. Cartea în care soția fostului președinte Barack Obama își povestește viața a depășit orice alt titlu din 2018.

Recenziile cărții sunt unele foarte bune, fiind apreciată și scriitura soției fostului președinte american. Deși este o carte voluminoasă, lecturarea ei nu este dificială, Michelle fiind consiliată de o echipă de editori extrem de bine pregătiți.

Michelle Obama începe cu copilăria petrecută la Chicago și până în momentul în care soții Obama au predat cheile Casei Albe lui Donald Trump. De asemenea, Michelle aplică în această carte lecțiile de diplomație din perioada de la Casa Albă. Nu spune chiar foarte multe, așa cum se așteptau mulți, dar reușește să-ți dea „ceva”, cât să te țină aproape.

În general, totul se învârte în jurul celor două fiice, încercând în acești ani să își facă datoria de părinți. Sunt relatate diverse episoade legate de Casa Albă și viața personală a soților Obama, poate cel mai spumos moment fiind cel în care povestește întâlnirea cu Barack Obama, tânărul intern la firma de avocatură unde lucra Michelle.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: