Precizări CE Oltenia

In urma articolului aparut in cotidianul Pandurul, in data de 8 ianuarie 2017, cu titlul “Supraveghetorii CEO nu au aprobat acordarea salariilor intregi”, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia aduce la cunostinta salariatilor faptul ca isi mentine pozitia exprimata in cadrul sedintei avute cu sindicatele reprezentative in data de 05.01.2017, in sensul ca TOTI SALARIATII ISI VOR PRIMI INTEGRAL DREPTURILE SALARIALE AFERENTE LUNII DECEMBRIE 2016.

Consiliul de Supraveghere transmite pe aceasta cale multumiri salariatilor pentru eforturile deosebite depuse pentru asigurarea stocurilor de carbune in conditiile climatice deosebit de grele din aceste zile, precum si salariatilor din centralele energetice pentru profesionalismul de care dau dovada in gestionarea situatiilor neprevazute.

Cu stima,

Elena Zamfir

Relatii Publice

Complexul Energetic Oltenia

Nota redacţiei: Compania nu precizează dacă supraveghetorii au votat sau nu suplimentarea fondului de salarii. Liderul sindical Adrian Marciuc a precizat că nu a fost dat acest vot, totul rămânând la stadiul de bune intenţii şi promisiuni.

Vizualizări: 5,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: