Prefectul de Gorj și-a prezentat bilanțul

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, și-a făcut bilanțul după primele luni la cârma Prefecturii. Alegerile prezidențiale și sistemul de alimentare cu apă și canalizarea din stațiunea Rânca au fost printre obiectivele cele mai solicitante pentru prefectul de Gorj.

Cristinel Rujan a explicat că faptul că Aparegio a preluat sistemul de alimentare cu apă din stațiunea Rânca a fost printre cele mai importante obiective ale sale. „A fost solicitantă, interesantă. A fost de o mare densitate întrucât am avut de organizat alegerile, am avut de mediat și rezolvat problema legată de infrastructura de alimentare cu apă și canalizare de la Rânca. Și acolo s-au făcut pași importanți în sensul că infrastructura a fost preluată de Aparegio”, a explicat Rujan.

Reprezentanții Aparegio au făcut deja primele verificări în stațiunea Rânca. Vor să afle dacă sunt cabanieri racordați ilegal la rețeaua de apă și să detecteze cauzele care duc la scăderea presiunii apei când stațiunea se umple de turiști. „Am stabilit care vor fi pașii pentru anul viitor în vederea implementării unor proiecte de infrastructură pentru a rezolva complet, anii următori, alimentarea cu apă și canalizare, deversare din zona Rânca. Au fost unele probleme legate de informarea și consilierea unităților administrativ teritoriale, multe întâlniri cu primarii și cu secretarii din județul Gorj”, a mai precizat prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan.

Rujan a fost numit prefect în luna august a acestui an și l-a înlocuit pe Ciprian Florescu. (A.A.)
 

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: