Prefectul județului Gorj vrea să facă o hartă cu gropile de gunoaie din Târgu Jiu

După ce a descoperit două focare de infecție în două zone din municipiul Târgu Jiu și a semnalat acest lucru în spațiul public, dar a și dispus controale acolo, prefectul județului Gorj a declarat că primește constant mesaje de la târgujieni care îi semnalează și alte locații care sunt pline de gunoaie sau cadavre de animale.

Prefectul Iulian Popescu a anunțat că va face o hartă a gropilor clandestine de deșeuri din Târgu Jiu pentru că multe suprafețe de teren ce îi aparțin primăriei și care nu sunt îngrădite au fost transformate de populație în depozite ilegale de deșeuri fără ca cineva să ia vreo măsură.

Atât în zona Pandurașul, cât și în zona CET, prefectul județului Gorj a dispus verificări serioase pentru ca imaginea acestor zone să se schimbe.

„La orice pas, găsești câte o groapă de gunoi. De când am prezentat prima groapă din Pandurașul, am foarte multe mesaje de la cetățeni cu diverse alte locații pe care o să le vizitez. O să le pun pe hartă și o să vedeți câte locuri sunt pline de gunoaie. Târgu Jiul arată ca niciodată. Am și imagini primite de la cetățeni din locuri publice, cu păsări moarte, o fântână arteziană abandontă, altă groapă semnalată în zona centurii. Toate terenurile primăriei, care nu sunt îngrădite, sunt gropi de gunoaie”, a spus Iulian Popescu, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: