Pregătiri impresionante pentru înmormântarea lui Pele

Clubul FC Santos este în doliu după decesul atacantului de legendă al brazilienilor și se pregătește acum de înmormântarea lui Pele. Stadionul a fost închis pentru a fi pregătit pentru ceremonia impresionantă, fiind amplasate bannere uriașe pe tribune.

Brazilia este în doliu, iar cei de la Santos FC, unde Pele și-a petrecut cea mai mare parte din carieră, se pregătesc pentru înmormântare. Înmormântarea lui Pele, care se anunță una de-a dreptul impresionantă, va porni de pe stadionul unde acesta a scris istorie, acolo unde trupul fostului mare fotbalist va fi depus pentru ca suporterii echipei și cei care l-au iubit și admirat să aibă ocazia de a-și lua rămas bun de la „O Rei”.

Oficialii echipei din Santos au pregătit arena pentru a-i aduce acestuia un ultim omagiu. Tribuna a fost acoperită de trei bannere uriașe, pe care stau scrise cuvintele „Viva O Rei” (Trăiască Regele) și „Pele 82 anos” (Pele 82 de ani – vârsta la care a încetat din viață fostul mare fotbalist).

După ce va parcurge cei 80 de km care îl despart de spitalul Albert-Einstein din São Paulo până la stadionul echipei Santos, sicriul "Regelui" va fi plasat luni în centrul gazonului stadionului său favorit la ora locală 10.00. Au fost amenajate două corturi mari, unul pentru rude, altul pentru oficialităţi. Un traseu, care să protejeze iarba, va permite publicului să se apropie de centrul terenului.

Marele Pele va fi înmormântat într-un cimitir intrat în Cartea Recordurilor, asemănător unui hotel de lux, unde se odihnește și tatăl său!

Memorial Necropole Ecumenica, cimitirul unde va fi înmormântat, este situat în apropierea stadionului celor de la Santos. Construcția are 14 etaje, arată absolut spectaculos și chiar și împrejurimile se prezintă exact ca într-un resort turistic de lux. Memorial Necropole Ecumenica a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai înalt cimitir din lume.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: