Ce mare performanță își dorește Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe va fi noul antrenor principal al Universității Craiova, acolo unde îl va înlocui pe Mirel Rădoi, care a demisionat înainte de finalul anului trecut. Printre marile dorințe neîmplinite ca antrenor ale lui Neagoe se numără câștigarea eventului la Craiova, ca antrenor.

Neagoe a forțat plecarea de la Universitatea Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova, echipa sa de suflet cu care vrea să obțină aceleași performanțe pe care le-a avut ca jucător.

Neagoe vrea trei transferuri la Universitatea Craiova în pauza de iarnă pentru a se putea lupta cu șanse reale la titlu. Tehnicianul recunoaște că visează la event alături de formația din Bănie, lucru care nu este posibil în acest sezon. "Cu Universitatea Craiova am câștigat eventul (n.r - ca jucător). Mi-aș dori din suflet să se întâmple lucrul ăsta, să pot câștiga eventul cu Universitatea Craiova ca antrenor", a spus Neagoe, pentru PRO TV.

În Cv-ul de antrenor al lui Eugen Neagoe se află echipe precum FC U Craiova, Pandurii, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra Giurgiu.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în Superliga, cu 38 de puncte acumulate în primele 21 de etape, la șapte lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: