Pele, înmormântat în cel mai înalt cimitir din lume, intrat în Cartea Recordurilor

Marele Pele va fi înmormântat într-un cimitir intrat în Cartea Recordurilor, Memorial Necropole Ecumenica. Asemănător unui hotel de lux cimitirul este cel mai înalt din lume, acolo odihnindu-se și tatăl marelui fotbalist.

Pele va fi înmormântat la Memorial Necropole Ecumenica, un cimitir atipic, structurat ca un hotel cu 14 etaje, care de la distanță chiar seamănă cu un hotel dintr-un resort de lux. În interior însă nu are camere ci locuri de veci sau urne pentru depunerea cenușii celor incinerați. Memorial Necropole Ecumenica este un cimitir absolut spectaculos, aflat la aproximativ un kilometru distanță de stadionul celor de la Santos, echipă unde Pele a scris istorie.

Cimitirul "hotel de lux" este dotat cu cabinete medicale, saloane de reculegere pentru familiile decedaților, amfiteatru și restaurante, precum și mii de locuri de veci pentru cei trecuți în neființă. Cimitirul are propria administrație cu zeci de angajați la întreținere, la fel ca la un hotel de lux.

Pele va fi condus luni pe ultimul drum spre Memorial Necropole Ecumenica, unde va fi înmormântat. Construcția are multe etaje, arată absolut spectaculos și chiar și împrejurimile se prezintă exact ca într-un resort turistic de lux, cu vegetație luxuriantă, cascade și păsări exotice.

VIDEO: Memorial Necropole Ecumenica a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai înalt cimitir din lume.

Legendarul fotbalist Pele a trecut în neființă în cursul zilei de joi, la 82 de ani. Brazilianul a pierdut lupta cu cancerul și și-a petrecut ultimele zile pe patul de spital, unde i-au fost administrate îngrijiri paliative, după ce a încetat să răspundă tratamentelor. Familia i-a fost alături în toată această perioadă, inclusiv de Crăciun, iar fiica sa a transmis un mesaj emoționant după decesul tatălui său.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: