Premieră! Minionii, în spectacol pentru micii gorjeni!

Actorii din grupul Showlandia le pregătesc un show pe cinste micuților gorjeni, în data de 7 mai. Este vorba de un spectacol în care copiii vor putea să vadă personajele lor îndrăgite din desenele animate. Anul acesta, actorii Showlandia îi invită pe cei mici la premiera spectacolului "Năzdrăvanii". Copiii vor putea să vadă Minionii, pe Garfield și Winnie de Pluș. Un bilet costă 15 lei. 

Spectacolul va fi prezentat în premieră copiiilor din județul Gorj, lucru lesne de înțeles dat fiind faptul că actorii care fac parte din trupa Showlandia sunt de-ai locului. Show-ul "Năzdrăvanii" va putea fi urmărit la Cinematograful "Sergiu Nicolăescu", în data de 7 mai. Reprezentațiile vor avea loc la orele: 11.00, 13.00, 16.00 și 18.00. "Venim iarăși în Târgu Jiu. Venim cu alte personaje de data aceasta. Avem cei trei minioni, va veni Winnie The Pooh, Garfield, împreună cu nelipsiții Mickey și Minnie. Am pregătit un show nou. 90% sunt glume noi, melodii interactive. În jur de 50 de minute, o oră, de neuitat pentru cei mici. Este un spectacol în premieră", a declarat Axinte Timotei, directorul artistic al spectacolului. Spectacolul va fi prezent ulterior și copiilor de la Lugoj și Timișoara.

Organizatorii au anunțat că nu se fac rezervări la acest spectacol și că biletele de acces pot fi achiziționate începând cu data de 25 aprilie între orele 16.30 și 19 de la Cinematograful "Sergiu Nicolăescu". Prețul unui bilet este de 15 lei, atât pentru adulți, cât și pentru copii. "Biletele sunt cu locuri. Persoanele care cumpără biletul, automat își pot alege și locul în sală", au mai spus organizatorii spectacolului.   

Vizualizări: 1,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: