Tabără de limbă engleză pentru copii. Cum te poți înscrie!

Centrul International Helen Doron English organizeaza, in perioada 21 august – 3 septembrie, in localitatea Berca (judetul Buzau), Tabara in Limba Engleza, editia 2016, dedicata elevilor din clasele I-VIII (6-14 ani inclusiv), care vor sa se dezvolte, sa-si faca noi prieteni, sa se bucure de natura si sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba engleza.
Toate activitatile se vor desfasura exclusiv in limba engleza, iar copiii vor participa la lectii distractive, la ateliere tematice, la excursii pe munte si vor interpreta celebre piese de teatru in limba lui Shakespeare. Tabara de vara va avea loc separat pentru doua categorii de vârsta, astfel: copiii cu vârste cuprinse intre 10 si 14 ani, in perioada 21-27 august, la programul “Teen Drama”, iar cei cu vârste intre 6 si 9 ani vor participa, in perioada 28 august – 3 septembrie, la programul educational “English Through Drama”. Programul educational se va incheia cu traditionalul foc de tabara.
Elevii care nu desfasoara cursuri la Centrul International Helen Doron English, si vor sa participe la aceasta tabara de vara, vor sustine un scurt interviu in limba engleza sau pot prezenta organizatorilor unul din urmatoarele certificate de competenta lingvistica: KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS. Interviurile pot fi sustinute telefonic sau la sediile Helen Doron English din Bucuresti si Constanta, in intervalul orar 10.00-18.00, iar rezultatele vor fi primite pe loc.
“De regula, vara este anotimpul in care copiii nu au un program organizat, asa cum sunt obisnuiti in timpul anului scolar, iar aceasta tabara de vara este de bun augur, atât pentru ei,cât si pentru parintiilor acestora. Ne dorim sa oferim copiilor si adolescentilor o experienta culturala unica, prin educatie de calitate intr-un mediu relaxat si stimulativ. Creierul copiilor asimileaza mult mai usor si mai rapid o limba straina atunci când presiunea este inexistenta, iar acest lucru este baza metodei speciale de predare a limbii engleze Helen Doron English. In acest mediu de munte, copiii vor invata elemente ale culturii anglofone, vor pune in practica, prin piese de teatru, tot ceea ce au invatat. Totodata, micutii se vor dezvolta nu doar intelectual ci si personal, prin independenta pe care o aduce acestuia capacitatea de a se descurca singur intr-un mediu nou, intr-o limba straina, similar modului in care este folosita limba materna”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Educational International Helen Doron English.
Copiii vor fi cazati la Pensiunea Casa Matei, iar inscrierile se pot face telefonic, la numarul 0722.204.395, pe adresa de e-mail se_romania@helendoron.com sau pe website-ul Centrului Educational, www.HelenDoron.ro.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.

Vizualizări: 1,779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: