PREMIERĂ: Cursuri de maseur și instructor de fitness la UCB 

Oportunitate pentru tinerii din Gorj care au absolvit o facultate și doresc să obțină certificat prin care să poată practica meseria de maseur sau  pentru a lucra ca instructor de fitness. Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu organizează pentru prima dată cursuri în acest sens.

 Este vorba de două cursuri postuniversitare, cu credite transferabile: Tehnici de masaj în traumatologia sportivă și Estetică corporală-fitness. Fiecare  grupă va fi formată din 30 de cursanți: "Absolvenții primesc competențe în masajul profesionist, masajul în traumatologia sportivă. Sunt mulți maseuri care nu au aceste competențe și nu pot să le profeseze. Cei cu fitness sunt instructorii sportivi, preparatorii fizici, toți cei care au o licență, de exemplu, în kinetoterapie, dar nu pot să fie preparatori fizici dacă nu au competențe. Noi venim în completare cu competențele lor", a explicat Monica Bîcă, decanul facultății organizatoare.  

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și au o durată de trei luni fiecare. Înscrierile se fac la sediul Facultății din Campusul Studențesc Debarcader, până în data de 15 februarie. La cursuri se pot înscrie persoanele care au urmat orice tip de facultate. Pentru participarea la unul dintre aceste cursuri, doritorii trebuie să plătească o taxă de 500 de lei.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: