Niculina Stoican cântă pentru Elisa

Zeci de artiști gorjeni vor cânta în cadrul unui spectacol caritabil pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul unei fetițe de opt luni, bolnavă de cancer. Niculina Stoican, Olguța Berbec, Delia Barbu, Nicu Fîciu, Mihai Priescu, Alina Lăcătușu, Marian Medregoniu, Adi Ologu, Florin Tantan, Georgiana Stanciu, Teodora Pană, Dj Zaza, Dj Shao, Ricarda Filip și Florin Rotaru vor fi prezenți la evenimentul caritabil organizat duminică, 7 aprilie.

Elisabeta Ilinca Boncu are doar 8 luni și a fost diagnosticată cu neuroblastom, tumoare pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice. Sunt șanse ca micuța să se facă bine la o clinică din Viena, dar familia are nevoie pentru început de 25 de mii de euro. Jumătate din sumă a fost strânsă în cadrul unei campanii pe facebook.

Spectacolul va începe de la ora 17:30 și va avea loc în Sala Magic din cadrul restaurantului Anna de pe Insuliță. Prețul unui bilet va fi de 30 de lei, însă pentru cei care doresc să facă și alte donații în sală vor exista urne speciale.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos deschise la Banca Transilvania:

RO76BTRLEURCRT0080216001 – cont Euro

RO68BTRL02001201802160XX – cont Lei

Titular cont: Boncu Răzvan

Galerie foto


Vizualizări: 4,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: