Premii surpriză la mall. Ce trebuie să faci!

Centrul comercial Shopping City Târgu Jiu sărbătoreşte 4 ani de la înfiinţare. Pentru a marca acest eveniment, centrul comercial va oferi cadouri clienţilor fideli. Astfel, cei care vor face cumpărături de minimum 150 de lei, pe un bon fiscal sau două cumulate, pot câştiga pe loc un premiu.

Poate fi vorba de produse electrocasnice, vouchere cadou, bijuterii din argint, accesorii fashion, produse de înfrumuseţare, dar şi multe alte premii surpriză. De asemenea, în data de 29 octombrie, va fi oferit, prin tragere la sorţi, un televizor LED HD cu diagonala de 81 cm. Premiile instant sunt oferite în limita stocului disponibil, iar tipul premiului este ales aleatoriu. 

În zona Info Desk va fi amplasat un panou cu numere de la 1 la 50 (numerele sunt sub forma unor buzunare), iar fiecare număr conţine un talon câştigător. La momentul înscrierii la Info Desk, participanţii îşi aleg un număr de pe panou şi va câştiga premiul înscris pe talonul aferent numărului respectiv.

Partenerii campaniei sunt Poema, Parfumeria auto.ro, Optica Express, Benvenuti, Lee Cooper, Carrefour, Takko, Viky Crystal Unique Handmade Jewelry, Meli Melo, Salad Box, Pepco, Gatta, Marionnaud şi C&A.

Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: