Premiu important pentru Ansamblul „Cheile Oltețului”, din Polovragi

Tinerii folcloriști din Polovragi și-au mai trecut în palmares două premii importante. S-au întors cu două diplome de la Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret. Au obținut premiul I pentru promovarea tradițiilor și obiceiurilor.

Festivalul Internațional a avut loc în Sighetu Marmației. „Ansamblul Folcloric „Cheile Oltețului” a obținut în cadrul Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Am fost ș-om fi”, ediția a XXIV-a, ce s-a desfășurat în municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației, Premiul III la Secțiunea Dans Popular și Premiul I la secțiunea Promovarea tradițiilor și obiceiurilor, festival în cadrul căruia am reprezentat cu mândrie județul Gorj, zona de ciobănie a Gorjului de sub munte și Gorjul de câmpie”, a fost mesajul Andreei David, cea care coordonează ansamblul din Polovragi.

Serbia și Ucraina au obținut premiile 1 și 2 pentru dans popular. La festival, au mai participat tineri din județele Bihor, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Iași, Vâlcea, Dolj, Timiș, Brăila și din București.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: