17 directori de școli au cerut gradație de merit. Câți o vor primi!

Concurență mare în rândul angajaților din învățământul gorjean pentru obținerea gradațiilor de merit în acest an. Nu mai puțin de 251 de dosare au fost depuse de către candidați, însă mai puțin de 150 dintre ei vor beneficia de o majorare a salariului cu 25%, timp de cinci ani.


Bătaie mare este și pentru cele șapte gradații care se acordă personalului de conducere, îndrumare și control din învățământ. Vorbim aici despre directorii generali și adjuncți din școli, dar și despre inspectorii școlari.
În acest an au fost depuse 19 dosare, 17 fiind ale directorilor de școli și licee din Gorj. Un altul îi aparține directorului Palatului Copiilor din Târgu Jiu, Ionuț Popescu, cu o vechime de 21 de ani în învățământ. Este de altminteri primul pe listă, la această categorie, cu 145 de puncte.
Mari șanse să obțină gradația de merit le are și inspectorul școlar Gheorghe Ilarie Popescu, cu 141 de puncte, al patrulea pe listă.
În ordinea punctajelor, au mai depus dosare directorii Marius Buzera – Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Târgu Jiu, Marinela Liliana Iliescu – Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Maria Dabelea – Liceul Tehnologic Bîrsești, Mădălina Victoria Popica – Liceul Teoretic Novaci, Dana Simona Turbăceanu - Liceul Tehnologic Baia de Fier.
Aceștia ar urma să primească gradația de merit, și implicit majorarea de salariu, dacă listele cu punctaje vor rămâne nemodificate după soluționarea contestațiilor.
Au mai solicitat acest bonus financiar Ileana Cetină de la Liceul Tehnologic Baia de Fier, Nicu Baiu - Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu, Lavinia Adela Vuc - Liceul Tehnologic Bâlteni și Ana Paulina Bibanu - Școala Gimnazială Novaci.
Lista continuă cu Bogdan Rădulea-Zamfirescu - Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, Cristina Mariana Vălean - Școala Gimnazială Nr. 2 Motru, Mihaela Pîrvulescu - Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, Carmen Videscu - Școala Gimnazială Nr. 2 Motru, Maria Aura Ilinca – Școala Gimnazială „Ion Grigoroiu” Lelești, Nicoleta Brînzan - Școala Gimnazială Nr. 1 Dănești, Ioana Daniela Andrei - Școala Gimnazială Cărpiniș și Maria Laura Ghiorghița-Schipor - Școala Gimnazială „Grigore Geamănu” Turcinești.
Pe lista gradațiilor, prima la „limbi moderne”, se află și șefa ISJ Gorj, Dana Constantinescu. Aceasta predă engleza la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, având o vechime de 20 de ani în învățământ.
Lista finală a beneficiarilor va fi făcută publică până în data de 22 iunie.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: