Preşedinte nou la Club Rotary Târgu Jiu

Clubul Rotary din Târgu Jiu va avea un nou preşedinte. Mandatul de un an al lui Ştefan Ghimişi, prorector la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, a ajuns la final. Funcţia de preşedinte va fi preluată de Cătălin Dăneţ, directorul unei societăţi de prelucrări mecanice din Bumbeşti Jiu.

„Schimbarea Colanului de Preşedinte”, evenimentul prin care va fi predată ştafeta, va avea loc în data de 12 iulie, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. După festivitate va fi un concert extraordinar Tănase fits Piaf, în compania solistei Alexandra Fits şi a pianistului Mariano Castro. Sumele atrase în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru modernizarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Donaţia minimă este de 50 de lei.

Ştefan Ghimişi a realizat multe acţiuni caritabile în perioada cât a condus Clubul Rotary Târgu Jiu. „De la Balul Rotary, la bursele de excelenţă pentru copii, la sprijinirea Spitalului Judeţean, pianina pentru Liceul de Arte şi alte acţiuni”, a declarat Ştefan Ghimişi.   

Clubul Rotary Târgu Jiu numără în prezent 32 de membri, din rândul doctorilor, notarilor, profesorilor sau a oamenilor de afaceri.

Vizualizări: 2,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: