Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preşedintele Igor Dodon s-a răsturnat cu maşina

Update: Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cărui coloană prezidenţială a fost implicată într-un accident rutier duminică, a părăsit spitalul, împreună cu fiul său cel mijlociu, care se afla de asemenea în maşină, starea lor de sănătate fiind satisfăcătoare, relatează site-ul deschide.MD.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat duminică într-un accident de circulație. Mașina în care se afla șeful statului s-a răsturnat în apropiere de orașul Strășeni. Coloana oficială a președintelui se deplasa pe ruta Chișinău - Ungheni.

Igor Dodon, precum și șoferul său, au fost transportați la spital, potrivit presei din Moldova. Şeful Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova, Alexandru Pînzari, a declarat pentru Digi24 că starea președintelui este una bună, se află la spital, dar nu are „leziuni corporale importante”. În mașina sa se mai aflau doi membri ai familiei.  Potrivit presei, este vorba de mama lui Igor Dodon și de unul dintre fiii săi.

Galerie foto


Vizualizări: 1,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: