Preselecții pentru „Câștigă România”

Preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Câştigă România!”, prezentată de Virgil Ianţu la TVR 2, încep pe 28 august, la Craiova, la Electroputere Mall, unde, începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs de cultură generală, cu întrebări legate de regiune. Emisiunea-concurs „Câştigă România!” este un format dezvoltat de Televiziunea Română împreună cu Zucchero Media şi s-a bucurat încă de la debut de o audienţă largă la postul public de televiziune. Emisiunea a fost remarcată şi la nivel internaţional, iar producţia prezentată de Virgil Ianţu a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiţie care îşi va desemna premianţii în toamna acestui an.

Virgil Ianţu a anunţat şi câteva modificări în formatul emisiunii-concurs difuzate de TVR 2. „Pentru sezonul doi lucrăm la o grafică nouă, ce va fi mai modernă, dar şi un nou generic. De muzică mă voi ocupa personal. În general, cel de-al doilea sezon «Câştigă România!» va fi mai dinamic şi cu elemente noi. Este firesc ca după experienţa acumulată să aducem îmbunătăţiri. Lucrăm la asta şi mă bucur că întreaga echipă este pozitivă şi dedicată”, a spus prezentatorul.

Gorjeanul Marius Hoară, informatician la UM Sadu, a devenit primul concurent al concursului de cultură generală care a câștigat toate cele zece ediții la care a avut dreptul prin regulament.  El a ieșit din concurs cu un câștig total de 24.600 lei, echivalentul celor 246 de întrebări la care a dat răspunsuri corecte pe parcursul celor zece ediții consecutive. (A.A.)

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: