Prima zi de școală, profit pentru florari

Prima zi de școală e o adevărată mană cerească pentru florari. Se lucrează la foc continuu în florării. Mulți părinți au cumpărat deja de duminică buchete și aranjamente pentru profesoare și învățătoare. Și în piețele de flori din Târgu Jiu a fost forfotă mare.

Zeci de părinți nu au așteptat până în ultimul moment să cumpere flori. Au ales deja de duminică buchetele pentru prima zi de școală. În piețele din Târgu Jiu, prețurile sunt pentru toate buzunarele. Un buchet de flori pornește de la 20 de lei și ajunge și la câteva sute de lei în funcție de tipul florilor și de dimensiunea buchetului.

"Noi am cumpărat deja buchetele de flori. Am vrut să fim pregătiți pentru prima zi de școală. Avem emoții și noi, și el. Abia așteptăm să mergem la festivitate mai ales că nu am putut să mergem anii trecuti din cauza restricțiilor", a spus o mămică din Târgu Jiu.

Și în florării, s-a lucrat la foc continuu. Aranjamentele au fost cele mai căutate. Prețurile pornesc de la 50 de lei. "Avem câteva comenzi şi vrem ca toţi copiii şi părinţii să fie bucuroşi mâine şi toate doamnele învăţătoare foarte fericite pentru aceste daruri minunate", a spus Marian Otărășanu, administratorul unei florării din Țicleni.

Galerie foto



Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: