Primar: Activitatea primăriei, sabotată de consilierii locali

Situație de criză într-o comună din Gorj, acolo unde activitatea primăriei este ”sabotată” de doi angajați împreună cu aleșii locali. Susține asta chiar primarul din localitatea Dănciulești, care se plânge de faptul că aceștia s-au aliat împotriva lui și blochează dezvoltarea comunei.

Primarul din comuna Dănciulești este foc și pară pe doi angajați din primărie, dar și pe consilierii locali. Ion Andronescu susține că aceștia s-au aliat ca să blocheze toate investițiile din localitate și în felul acesta primarul să scadă în ochii electoratului, mai ales că scaunul de primar este dorit de contabilul instituției.

”Vreau să vă spun că, de doi ani, consilierii locali se țin de capul meu. Domnul contabil și cu domnul casier îi manipulează împotriva mea să nu voteze proiectele de hotărâre și să nu putem face investiții în comună sau să îngreuneze activitatea. Vreau să vă spun că nici consilierii de la mine din partid nu sunt cu mine. Am 5 și doar 3 mă susțin, pentru că doi sunt prieteni cu casierul. În 2018 am fost operat la inimă și mi-au făcut tot felul de reclamații. Fac asta pentru că la alegeri candidează și contabilul și îl susțin pe el. Am discutat problema și la partid, dar acum nu am ce să le mai fac”, a precizat Ion Andronescu.

Primarul susține că singura preocupare a consilierilor este să vină la ședințe ca să primească indemnizația și să facă jocuri politice. ”Ei vin la ședințe, dar nu votează proiectele, în special pe cele de investiții. Ei, împreună cu cei doi angajați, vor să-mi saboteze activitatea. De când sunt consilieri locali singurele proiecte au fost pentru majorarea indemnizației, dar bine că s-a legiferat. Primesc cam 500 de lei pe lună și de asta vin la ședințe, că nu le strică acești bani”, a mai spus Ion Andronescu.

Primarul din comuna Dănciulești susține că, din acest motiv, investițiile în localitate sunt îngreunate: ”Vreau să vă spun că atât colegii din primărie, cât și consilierii locali trag de timp. Ca să vă dau și un exemplu. Autoritățile locale din comuna Livezi, județul Vâlcea, localitate vecină cu noi, au făcut un proiect pentru construirea unui drum nou care leagă cele două localități. Noi suntem beneficiari și, în contextul în care deja ei au dat autorizația de începere a lucrărilor și lucrurile acolo se mișcă, noi tragem de timp și suntem tot în faza de a cere detalii de execuție”.

Vizualizări: 4,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: