Prunariu și-a anunțat demisia

Mihai Prunariu a anunțat că și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Gorj. Directorul CS Pandurii a explicat motivul pentru care nu a plecat și din partid.

„După 8 ani, am luat decizia să-mi pun demisia din vicepreședinte PSD Gorj. Știu, o să mă întrebați de ce nu și din partid... Pentru că mi-aș pierde mandatul de consilier județean, pentru care am muncit, și pe care nu mi l-a dat actuala conducere. Mulțumesc colegilor mei, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, președinți de organizație, tuturor membrilor partidului! Vă apreciez și vă respect! Succes!”, este mesajul postat pe facebook de către Prunariu.

Șeful AJF Gorj a avut câteva luări de poziție care au deranjat actuala conducere a PSD. La un moment dat, a fost sancționat de partid pentru declarațiile făcute în presă. Prunariu a cerut chiar demisii, fiind cunoscute cazurile Capotă, Ișfan sau Pătrășcoiu, motivând că PSD decontează politic din cauza lor.

„Îmi pare rău, am muncit, nu am crezut că voi ajunge să iau decizia asta, dar nu mai pot... ne batem joc de membrii vechi și uităm de oamenii care au muncit pentru partid când a fost greu. Îmi pare rău, dar nu vreau să girez deciziile actualei conduceri”, a mai spus Prunariu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: