Primar ALDE, la conferința PSD: “Noi susținem partidele la care suntem momentan membri”

Primarul ALDE din comuna gorjeană Drăguțești a participat luni la conferința de presă a PSD Gorj, pentru a-i mulțumi noului președinte Mihai Weber pentru sprijinul acordat în implementarea unor proiecte. Așa cum era de așteptat, liderii ALDE Gorj nu au văzut cu ochi buni aceată apariție.

Ion Dumitru Popescu nu a văzut o problemă în gestul său, câtă vreme cele două partide sunt în alianță. “Nu m-am consultat cu nimeni, sunt vicepreședinte la ALDE, dar sunt liber să merg oriunde, la orice partid, să răspund la orice invitație”, a spus primarul.

Întrebat dacă intenționează să candideze de la PSD în 2020, Popescu a răspuns: “Momentan suntem în alianță, 2020 o să vină cu alt suflu, vedem ce o să facem atunci, nu pot să zic decât că mă aflu printre oameni buni”.

Cel mai interesant răspuns al primarului Popescu a fost la întrebarea pe cine susține la europarlamentare, câtă vreme PSD și ALDE au liste diferite de candidați. “Noi susținem partidele la care suntem momentan membri”, a fost răspunul primarului.

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a înțeles parțial gestul primarului, dar ia în calcul ideea de a pregăti alt candidat pentru 2020, amintind chiar că este prieten cu fostul primar Vasile Moșoiu. (A.A.)

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: